LUDILO: Je l' se tako beži iz rijalitija?!

Autor:

Pročitajte neverovatno saopštenje o krivičnim prijavama, pozivu Centra za socijalni rad i dečku i stricu koji su palicama pretili zaposlenima na televiziji!

4
A- A A+

Učesnica rijalitija Parovi na Happy televiziji Aleksandra Subotić danas je "popila" krivičnu prijavu zbog napada na člana obezbeđenja, a potom i tužbu produkcije!

Porođaj u Parovima?!

Proteklog vikenda u rijalitiju se dogodio incident zbog kojeg je Aleksandra zamalo izbačena, ali je produkcija odlučila da je zadrži iako bi, po pravilima, trebalo da bude diskvalifikovana zbog nasilja.

Ona se obračunala s pripadnikom obezbeđenja, koji je podneo prijavu protiv nje, a taman kada su se strasti smirile, dobila je poziv Centra za socijalni rad. Navodno.

Produkcija rijalitija saopštila je danas da se Aleksandra Subotić više neće vraćati u rijaliti. evo i zašto:

"Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić, hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice Parova, kojem preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić,
koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad.

Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima Hepi televizije. Aleksandra Subotić je odlučila da se ne vraća u vilu Parova, a za jednostano raskidanje ugovora Hepi televizija će podneti tužbu", stoji u saopštenju.

Povezano

Sve vesti