Vodimo vas na koncert Kenija Larkina!

Autor:

MONDO nagrađuje deset najbržih čitalaca kartama za koncert Kenija Larkina u Novom Sadu 9. decembra!

Ukoliko želite da osvojite ulaznicu, pošaljite nam privatnu poruku sa svojim imenom, prezimenom,  naznakom "Keni Larkin" i email adresom na stranici MONDO Zabava! Dobitnike će o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati organizatori koncerta!Najistaknutiji predstavnik drugog talasa čuvenog detroitskog tehno pokreta Keni Larkin, dolazi u Novi Sad 9. decembra u klub The Quarter.

Larkin je svojim izdanjima masovno uticao na američku, britansku i nemačku techno scenu od trenutka kad se pojavio sa svojim prvim izdanjima na sceni ranih devedesetih.

Za DJ pultom će se pojaviti i jedan od pionira elektronike u našoj zemlji, a trenutno možda i na vrhuncu svoje karijere Fakir - Noise Destruction, kao i beogradski majstori Kid Kimi & Dušan Predojević, koji će Novom Sadu premijerno predstaviti svoj novi projekat, simbolično nazvan: KOSMOS i rezident mnogobrojnih novosadskih klubova i DJ sa bogatim iskustvom The HeroY.

Promo cena ulaznica je 690 dinara, pretprodajna cena 990, a finalna cena 1190 dinara. Broj karata za VIP Experience je ograničen, a cena je 1990 dinara.

Povezano

Sve vesti