Do ulaznica za Mundijal u Rusiji samo preko FIFA

Autor:

Ako želite da bodrite "orlove" u Rusiji, moraćete da kontaktirate Svetsku fudbalsku federaciju.

6
A- A A+

Ukoliko ste planirali da narednog leta putujete u Rusiju da podržite srpske fudbalere na Svetskom prvenstvu, moraćete sami da se snađete za kompletan aranžman i ulaznice.

Fudbalski savez Srbije, za razliku od nekih prethodnih turnira, neće moći da pomogne svojim navijačima, pošto po pravilima nema mogućnost prodaje ulaznica za Mundijal.

U saopštenju objavljenom na sajtu Saveza navodi se da će od 5. decembra 2017. do 31. januara 2018. godine biti otvoren portal za prijavu za kupovinu ulaznica, preko kojeg će navijači širom sveta moći da dođu do željenih karata.

Cene ulaznica za svaku od tri utakmice u grupi su: 105 američkih dolara (kategorija 3), 165 dolara (kategorija 2) i 210 dolara (kategorija 1).

Navijači Srbije imaju pravo na osam odsto prodajnog kapaciteta svakog stadiona na kojem će igrati "orlovi", a opširnije o sve možete naći na sajtu FS Srbije.

Podsetimo, naši fudbaleri će u grupi igrati protiv Kostarike u Samari (17. jun), Švajcarske u Kalinjingradu (22. jun) i Brazila u Moskvi (27. jun).

Zanimljivo je i to da turističke agencije ne mogu kupovati ulaznice za organizaciju turističkih aranžmana.

"FS Srbije nema mogućnost da organizuje turističke paket-aranžmane za navijače Srbije na Svetskom prvenstvu", navodi se, takođe, u saopštenju.


Povezano

Sve vesti