Bizarna masaža koju obožava Megan Markl

Autor:

U ovu masažu lica se zaklinje i Megan Markl, a vole je i Kejt Mos i Dženifer Lopez.

0
A- A A+

Megan Markl je i pre veridbe sa princom Harijem bila poznata, ali od tog trenutka je njena popularnost znatno porasla.

Žene širom sveta žele da izgledaju kao ona, a čak je uspela da skine i Kardašijanke sa trona najtraženijih estetskih operacija - sada sve dame žele nos kao Meganin.

Možda vam se ne sviđa, ali ona je lepa i prirodna, a svoju kožu održava trikovima koje joj je otkrila kontroverzna kozmetičarka Nikola Džos, kod koje na tretmane idu i Kejt Mos i Dženifer Lopez.

Nikola je poznata po bizarnom "unutrašnjem tretmanu" koji naplaćuje 285 evra, a podrazumeva masiranje unutrašnjosti usta.

Izvor: YouTube

Megan je jednom prilikom otkrila da radi vežbe za lice kojima imitira pokrete te masaže, a sve to ju je naučila upravo Nikola.

"Kunem se da deluje, iako zvuči ludo. Danima kada radim te vežbe koje jagodice i brada izgledaju mnogo bolje. Nije ni čudo što je najviše zauzeta kada je sezona dodela nagrada jer tada svaka glumica želi da izgleda besprekorno", rekla je Megan.

Kada radi masažu, Nikola, naravno, nosi rukavice, a tvrdi da se na ovaj način poboljšava stanje kože "dubinskom limfnom drežanom", posle koje koža izgleda sjajnije.

Pored toga, Megan Markl kaže da za lepu i sjajnu kožu može da zahvali svojoj majci koja ju je naučila da od 13. godine redovno ide na kozmetičke tretmane, a tu naviku je i danas zadržala.

Ona kaže i da svoju kožu održava tako što pije dosta vode i uvek koristi kremu za zaštitnim faktorom. 

Povezano

Sve vesti