Pljuju me, pa đuskaju uz moje pesme!

Autor:

Folkerka otkrila da ne dobija pozitivne komentare u vezi sa svojim radom...

6
A- A A+

Pevačica Katarina Grujić je česta tema domaćih tabloida, a sada je progovorila o svojoj karijeri, malobrojnim prijateljima sa estrade, ali i o zavidnim koleginicama koje joj žele zlo.

"Spremam album prvenac, trebalo bi da izađe početkom godine. Ja ne žurim, jer ne izbacujem pesme na mesec, na dva, već ulažem u pesme i spotove", pohvalila se za "Pink.rs" Kaća koju koleginice uglavnom ne hvale zbog njenih profesionalnih uspeha...

"Kada izađe moja nova pesma, koleginice kažu da nemaju komentar ili da mi pesma 'nije nešto', a u klubu đuskaju uz moje pesme. Meni nije teško da pohvalim svaku koleginicu, taj problem nemam, a vidim da ga druge imaju. Meni je čestitalo samo nekoliko osoba, Andreana Čekić, Jelena Kostov, Vanja Mijatović i druge", ističe pevačica koja se trudi da se izoluje od onih kolega za koje zna da joj ne misle dobro, zbog čega neretko pojedincima deluje nadmeno.

Najbolja scena iz spota! (FOTO, VIDEO)

"Šta znaci biti nadmen? Kada dođem i ne želim da sedim u društvu koje mene ne voli? Normalno da se neću javljati osobama koje mene ne podnose, neću da sedim sa zlim ljudima, to je valjda normalno. Svakom sve kažem u lice, ljudima smeta što sam ja uvek surovo iskrena. Imam petlju i stav, što ne bih imala? Neću se kriti u mišjoj rupi... Vodim svoj život i uživam koliko mogu", zaključila je ona.

Povezano

Sve vesti