Ni reči o seksualnom zlostavljanju!

Autor:

Oglasio se reditelj optužen za seksualno zlostavljanje, alkoholizam i nasilje

0
A- A A+

Otkriveno je zbog čega je došlo do kratkog prekida snimanja filma o Frediju Merkuriju pod nazivom "Bohemian rhapsody" i navodno nije zbog toga što se reditelj Brajan Singer samo "nije pojavio na setu nakon Dana zahvalnosti".

Zapravo, Singeru je FOX dao otkaz, što su oni i javili u vrlo šturom maniru: "Brajan Singer više nije reditelj 'Bohemian Rhapsody'", bilo je sve što su oni izdali u saopštenju.

Ipak, šuška se da je dobio otkaz zbog tvrdnji o seksualnom nasilju, ali i incidenata na snimanju. Navodno, često je dolazio na set pod dejstvom opijata i svađao se sa svima, a najviše sa glavnim glumcem Ramijem Malekom.

Međutim, reditelj je sada objavio sopstveno saopštenje u kojem tvrdi sledeće:

"U trenutku kada je ostalo manje od tri nedelje snimanja filma, pitao sam Fox da uzmem neke slobodne dane kako bih mogao da se vratim u Ameriku i pobrinem se za zdravlje jednog od mojih roditelja. Ovo je bilo izuzetno teško iskustvo za mene, koje je na kraju dovelo i do kraha mog zdravlja. Nažalost, studio nije želeo da mi izađe u susret i da mi je otkaz. Ovo nije bila moja odluka i stvari su izvan moje kontrole", istakao je Singer i oglasio se i povodom navoda da nije u dobrim odnosima sa zvezdom filma Ramijem Malekom...

"Iako smo u nekim trenucima imali kreativne diskusije na setu, Rami i ja smo uspešno prevazišli te različitosti i nastavili da zajedno radimo na filmu upravo do Dana zahvalnosti. Želeo sam samo da budem u mogućnosti da završim ovaj projekat i pomognem da se održi nasleđe grupe Queen, ali Fox mi nije dozvolio da ovo uradim jer mi je bilo potrebno da na kratko stavim svoje zdravlje i zdravlje mojih voljenih na prvo mesto."

"Bohemian Rhapsody" je i dalje zakazan da bude objavljen u decembru 2018. godine.

Povezano

Sve vesti