Lokalni izbori: Šutanovac u čudu

Autor:

Najava PSG Saše Jankovića i Narodne stranke Vuka Jeremića da neće učestvovati na lokalnim izborima u pet opština, 24. decembra, iznenadila je lidera DS.

1
A- A A+

šutanovac, dragan šutanovac, sutanovac Foto: Mondo/ Stefan Stojanović


"Taman pomisliš da više ništa ne može da te iznenadi...Pa dobro, nama su podjednako važni i oni iz Mionice, Kostolca, Negotina...kao i iz Beograda, Novog Sada, Subotice, Sente, Vranja... Tu je razlika", prokomentarisao je Dragan Šutanovac na svom Twitter nalogu.

Za njim je usledio još jedan tvit, u kojem predsednik DS kaže:

"I nije pitanje ko ima odbore, ko može da skupi potpise, već je pitanje podrške hrabrim ljudima, koji već mesec dana vode kampanju, idu od kuće do kuće, obilaze seoska domaćinstva, pridobijaju mestane, bore se za svoje komšije...o njima se radi!"

U poslednjem tvitu lider DS pita i šta je plan:

"Uz Bgd izbore biće raspisani i izbori u Aranđelovcu, Palanci, Boru, Majdanpeku...Šta je plan, da se učestvuje u Beogradu, a za ostale nas nije briga? Za nas su svi izbori podjednako važni, svima je dosta ove tiranije ma gde u Srbiji živeli".

PSG i Narodna stranka Vuka Jeremića najavili su danas, u odvojenim saopštenjima, da neće učestvovati na lokalnim izborima u opštinama Pećinci, Mionica, Negotin, Preševo i Kostolac, 24. decembra.

Povezano

Sve vesti