VIDEO: Kanga kaže "videćemo", a Donald "što da ne"

Autor:

Šta o budućnosti u dresu Crvene zvezde kažu Mičel Donald i Gelor Kanga...

34
A- A A+
Mičel Donald i Gelor Kanga. Foto: MN Press Mičel Donald i Gelor Kanga.

Crvena zvezda je izborila evroproleće, ali da li će tamo biti Kange i Donalda?

Ofanzivac iz Gabona postigao je veoma važan gol u pobedi nad Krasnodarom kojim je Crvena zvezda obezbedila plasman u grupnu fazu Lige Evrope, ali u tom delu takmičenja možda i nije igrao na onom nivou koji su navijači želeli od njega, dok je Mičel Donald igrao veoma dobro tokom čitave jeseni i često oko ruke nosio i kapitensku traku...


Obojici ugovor sa crveno-belima ističe krajem juna naredne godine i Crvena zvezda ukoliko želi da zaradi - mora da ih proda u januaru.

Prethodnih meseci spekuliše se o tome da je produžetak saradnje blizu, a nakon velikog uspeha oni su govorio na ovu temu i pred novinarima.

Prvo je Gelor Kanga dao neodređen odgovor o budućnosti u Ljutice Bogdana...

"Imam još ugovor ovde, videćemo šta će biti...", samo je rekao Kanga.

Upitan da prokomentariše koga vi voleo da Zvezda izvuče na žrebu u ponedeljak naveo je da to "nije bitno" pošto očekuje da se njegova ekipa pita. 

Mičel Donald je konstatovao da njegova ekipa možda nije igrala spektakularno, ali da je važno da se prođe i kada se ne igra dobro, a potom i odgovorom odgovorio na novinarsko pitanje "Ostaješ li u Beogradu?"

"Zašto da ne?", upitao je Donald.

Ostaješ li u Zvezdi?

"Zašto da ne", potvrdio je Holanđanin uz osmeh.

Kada su u pitanju njegove želje za žreb rekao je da "ne razmišlja o tome", te da je najvažnije da "ekipa bude spremna bez obzira ko je protivnik".

Povezano

Sve vesti