Boru ostavila žena?

Autor:

Roker se navodno nalazi pred trećim razvodom

19
A- A A+

Frontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević, izgleda baš nema sreće u ljubavi, jer "Informer" tvrdi da je Dubravka Milaković podnela zahtev za razvod braka.

"Bora i Dubravka su bili kao stvoreni jedno za drugo, ali pre nekoliko meseci su počele ozbiljne svađe i rasprave. Dubravka je imala sve manje poverenja u Boru, pa su njeni izlivi ljubomore postali nepodnošljivi. Ona je stalno histerisala što su brojne žene želele da budu u njegovom društvu", rekao je izvor blizak rokeru za "Informer".

Đorđević nije mogao da sluša stalna prebacivanja i pridike, pa je sve češće bio odsutan od kuće...

"Bora ne voli da se svađa, a kamoli da mu se prave ljubomorne scene. On će se pre povući nego što će ulaziti u raspravu. Zato je pokušao na sve moguće načine da se sklanja, kako bi se situacija smirila. Najviše mu je bilo žao što dolazi do haosa ni zbog čega, jer on, od kada su u braku, nije flertovao ni sa jednom ženom. Ipak, to nikako nije mogao da joj objasni ni da je urazumi", dodao je izvor.

Da li ste "dinosaurus" - slušate li rok? (ANKETA)

Nakon poslednje svađe koja je usledila kada je Bora imao drugi koncert u beogradskom Centru "Sava", pevač je navodno izjavio da će se razvesti, ali ga je, tvrdi ovaj list, u tome preduhitrila Dubravka.

Bora i ona su se venčali u tajnosti 5. maja 2016. godine, a ovo je njegov treći brak.

Povezano

Sve vesti