Kreće drugi ciklus "Uzmi račun i pobedi", evo kada

Autor:

Kako pišu beogradski mediji, građane i ovaj put očekuju vredne nagrade, stanovi, automobili, putovanja u inostranstvo, domaće banje i planine, bela tehnika i druge nagrade.

14
A- A A+

fiskalni račun, računi, fiskalni racun, racuni, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" počeće krajem februara ili početkom marta, i za nagradni fond država će iz budžeta izdvojiti 78,5 miliona dinara, što je više od ovogodišnjeg kada su izvučene 742 nagrade, među kojima i šest stanova.

Kako pišu beogradski mediji, građane i ovaj put očekuju vredne nagrade, stanovi, automobili, putovanja u inostranstvo, domaće banje i planine, bela tehnika i druge nagrade.

Nesuđeni dobitnici stana: Tražićemo objašnjenje

”Radna grupa treba da se sastane i donese odluku o detaljima, kada će nagradna igra početi, koliko će trajati i da li će pravila ostati ista. Dobro je što je novac odvojen u budžetu za drugi krug, s obzirom na efekat prvog kruga”, kaže za “Kurir” Ivan Radak iz Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) koja je zajedno sa Vladom Srbije organizovala prvi ciklus nagradne igre.

"Uzmi račun i pobedi": A evo ko je dobitnik stana

Radak ističe da su privrednici zainteresovani da učestvuju i u drugom krugu nagradne igre i spremni su da obezbede deo nagradnog fonda ukoliko to bude potrebno.

”Kompanije iz Saveza za fer konkurenciju obezbedile su tehničku robu i četiri automobila za prošlu nagradnu igru, dok je država obezbedila 46 automobila i šest stanova. Već su pokazale interesovanje da učestvuju u drugom krugu. Cilj nam je da fond bude isti ili veći da bi odziv građana bio dobar”, ističe Radak za list.

Prema podacima Poreske uprave prvi ciklus nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” za 33 odsto je povećao broj evidentiranja preko fiskalnih kasa kod malih privrednih subjekata, dok je broj prijava građana za neizdavanje fiskalnih računa porastao za 47 odsto.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti