Voditeljka Jutarnjeg o prvoj ljubavi! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Poznato TV lice je već dugo prisutna na našim malim ekranima, a evo kako sada gleda na neke stvari...

3
A- A A+

Voditeljka Adriana Čortan je bila zaštitno lice mnogih televizija, a nakon pauze od dve godine trenutno vodi Jutarnji program na Studio B.

"Posle pauze od dve godine, vratila sam se na male ekrane. Sve se dogodilo spontano jer sam promenila zanimanje i bavila se odnosima sa javnošću. Ja sam u karijeri bila i autor, i voditelj, i novinar. Ipak, program uživo je nešto najkompleksnije što sam radila. Dobila sam priliku da postanem deo gradske televizije koju sam i privatno pratila. Oberučke sam prihvatila ovaj posao i tu sam već sedam meseci", otkrila je Adriana za "Alo TV".

A, koliko joj znači rad na televiziji i šta za nju to znači, voditeljka je opisala ovako:

"Moja prva ljubav je televizija. Na televiziji sam više od deceniju i po. Namerno kažem televizija, a ne novinarstvo. Radila sam i u pisanim medijima i izučavala portale, televizija je i dalje najmoćniji medij koji se sigurno nikada neće ugasiti", smatra ona i isitče da je gosti više ne fasciniraju:

Vraća se na male ekrane! (FOTO, VIDEO)

"Moram priznati da nemam više fascinaciju kada su sagovornici u pitanju. Ugostila sam 80-90 odsto najznačajnijih ličnosti iz našeg javnog života kroz različite autorske emisije koje sam vodila i moram podvući da sam birala ljude koji zavređuju pažnju", zaključila je Adriana.

Podsetite se njenog najpoznatijeg "bisera" sa TV Avale!

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti