Viši sud odlučio: NEĆEŠ u rijaliti!

Autor:

Goluboviću odbijen zahtev za ranije puštanje iz zatvora

3
A- A A+

Kristijanu Goluboviću (47) neće se ostvariti plan da uđe u rijaliti Zadruga, pošto je Viši sud u Beogradu odbio njegovu molbu za prevremeno puštanje na slobodu, prenosi "Kurir".

Golubović je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog nelegalnog držanja oružja i prodaje droge, a pošto je u avgust odslužio dve trećine kazne, stekao je pravo da od suda traži da ga puste s robije.

"Sud je održao sednicu na kojoj je razmotrena Golubovićeva molba. Vanpretresno veće Višeg suda je ipka procenilo da Golubovićeva resocijalizacija još nije završena i da samim tim nije vreme da se on nađe na slobodi. U slučaju da mu je veće odobrilo, Kristijan bi odlučio da li bi nastavio život na slobodi ili u rijalitiju Zadruga, kako je planirao", rekao je izvor za "Kurir".

Kristijan IZ ZATVORA preti starleti! (VIDEO)

Kristijan Golubović je uhapšen 16. januara 2010. godine u Beogradu kada je kod njega pronađeno 125 grama heroina i paracetamola. Osuđen je na 14 godina zatvora, ali mu je kazna smanjena na osam godina odlukom Apelacionog suda.

"Zvezda" filma "Vidimo se u čitulju" i bivši učesnik rijalitija Farma, je već tri puta do sada odlagao odlazak na odsluženje kazne. Dva puta mu je sud izašao u susret zbog rođenja deteta, a treći put zbog ugovora koji je imao za učešće u rijalitiju Farma, ali izgleda da je "povlađivanju" došao kraj...

Povezano

Sve vesti