• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mali: Sređivanje svih podzemnih prolaza 2018.

Izvor mondo.rs

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, rekao je danas da je stanje gotovo svih podzemnih prolaza u gradu katastrofalno i najavio njihovo sređivanje iduće godine.


"Stanje gotovo svih podzemnih prolaza u gradu je katastrofalno, ali će već sledeće godine biti potpuno drugačije. U te prolaze ništa nije ulagano od kada su napravljeni. Sledeće godine će svaki od njih biti rekonstruisan, zajedno sa Terazijskim platoom, koji će biti povezan sa podzemnim prolazima", rekao je Mali.

Beograd kao Minsk: Tender za obnovu 16 fasada

"Projekat je urađen, bilo je problema sa vodovodnim cevima i debljinom sloja koji se nalazi između asfalta na kolovozu i 'plafona' u prolazima. Veoma mi je stalo da ovaj problem bude rešen na najbolji mogući način. Tuda prolazi hiljade naših sugrađana i turista i prolazi moraju da budu uređeni", rekao je Mali u emisiji RTS-a "Beogradska hronika", odgovarajući na pitanje gledaoca.

Prema njegovim rečima, kako je saopštio Beoinfo, gradska uprava je tu da reši što veći broj problema sa kojima se građani suočavaju, koliko je to fizički i finansijski moguće.

Mali je naglasio da je za sedam dana stiglo 4.000 predloga sugrađana u okviru projekta "Da se radi i gradi po tvom".

Ovako će izgledati nova Ulica kneza Miloša (FOTO)

"To je zaista odličan odziv. Građani Beograda žele da se njihov glas čuje, a rezultat toga je veliki broj glasova za izgradnju novih parkova, parkova za kućne ljubimce, uređivanje fasada, ali i izgradnju metroa koja bi, kao što je poznato, trebalo da počne 2020. godine. Očekujemo da u narednih nekoliko nedelja dobijemo još mnoštvo odličnih ideja, koje ćemo nakon toga postaviti na BG portal, gde će biti obavljeno glasanje", kazao je Mali.

Svi građani našeg grada, rekao je on, imaće priliku da se izjasne o tim idejama, a Grad Beograd je za ovaj projekat obezbedio budžet od 200 miliona dinara, uz dodatnih 10 od svake opštine koja učestvuje u projektu. Ukoliko bude potrebno izdvajaćemo i više, jer je ovaj projekat odličan pokazatelj koliko Beograđani vole svoj grad, rekao je Mali.

Odgovarajući na pitanje gledaoca da li će postojati mogućnost dobijanja toplotne energije iz TE "Nikola Tesla", nakon izgradnje toplodalekovoda do Beograda, gradonačelnik je potvrdio da će građani naselja Zvečke u opštini Obrenovac, a i sela Urovci i Krtinska biti uključeni u projekat termoelektrane "Nikola Tesla",

U Sremčici je, na zahtev građana, započeta raspodela reciklažnih kanti. Kako kaže Mali, potrebno je oko 3.000 kanti, a do sada raspodeljeno je više od 250.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čukam

Posle izbora Verovatno. .

special image