PRIZNAO: I ja sam manijak!

Autor:

Holivudska faca šokirala priznanjem!

4
A- A A+

Reditelj dokumentaraca Morgan Spurlok šokirao je javnost priznanjem da je "deo problema" koji potresa Holivud, seksualnog zlostavljanja.

Iako Spurloka nijedna žena nije optužila za zlostavljanje, on je odlučio da sam istupi i "pobroji" sva svoja nedela.

U podužem, pisanom priznanju, Spurlok je otkrio i da je lično pretrpeo seksualno zlostavljanje dok je još uvek bio dete, a zatim naveo šta je radio ženama sa kojima je sarađivao.

"Shvatio sam da nisam deo rešenja, već deo problema. Ako sam celu karijeru posvetio traženju istine, vreme je da je i sam kažem. Svojevremeno sam imao seksualni susret sa jednom ženom, koji je zaveden kao silovanje i zbog toga sam optužen. Takođe, potplatio sam bivšu asistentkinju kako ne bi objavila da sam je seksualno uznemiravao. Da, zvao sam je 'seksi du*e' ili 'vruće pantalonice', a kada je zapretila da će me prijaviti, platio sam joj kako bi ćutala," napisao je on.

ŠOK: Pevačica silovala koleginicu?

"Ne postoji žena sa kojom sam bio u vezi ili braku, koju nisam varao. Da li je zbog toga što sam bio zlostavljan? Da li je zbog toga što je moj otac ostavio moju majku, ili možda zbog toga što pijem svakodnevno otkad sam imao 13 godina? Ne znam, ali sam odlučio da više ne budem deo problema, već deo rešenja tako što ću progovoriti," rekao je on.

Spurlok je poznat kao autor dokumentaraca, i nominovan je za Oskara za film "Supersize me", u kojem je tokom mesec dana svakog dana jeo hranu iz "Mekdonaldsa" kako bi video efekat na zdravlje.

Među njegovim ostalim filmovima su "POM", "Comic con episode IV", "Where in the world is Osama bin Laden" i dokumentarac o bendu One Direction.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti