TUČA NA DERBIJU: Povređeni i stranci!

Autor:

Policija saopštila da je privedeno ukupno 26 osoba u vezi sa neredima na "večitom derbiju", kao i da je povređeno više osoba, među kojima i strani državljani.

208
A- A A+

Tuča na fudbalskom "večitom derbiju" i ružne scene nasilja obišle su svet, a srpska policija saopštava da radi na rasvetljavanju celog događaja i identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je povređeno više osoba, među kojima je i nekoliko stranih državljana, a da je privedeno ukupno 26 osoba.  

CELO SAOPŠTENJE MUP-A:

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, po nalogu nadležnog tužilaštva, radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda. U tučama je povređeno više lica, među kojima je i nekoliko stranih državljana. Zbog sumnje da su izvršili krivična ili prekršajna dela pre početka utakmice, tokom trajanja, ali i nakon njenog završetka, u policijske prostorije je dovedeno ukupno 26 osoba. Policija preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja i nakon identifikacije osoba koje su učestvovale u tučama, a po nalogu nadležnog tužioca, biće podnete odgovarajuće krivične ili prekršajne prijave".Haos na jugu: Grobari se tukli za prevlast?

Povezano

Sve vesti