Grobari: Jug napali izdajnici i strani plaćenici

Na jednom od navijačkih foruma objavljeno je saopštenje Grobara o incidentima i brutalnim sukobima na južnoj strani stadiona Partizana tokom "večitog derbija".

Grobari: Jug napali izdajnici i strani plaćenici Foto: MN Press

Ceo svet je ostao šokiran jezivim incidentima na stadionu Partizana, fotografijama momaka razbijenih glava, oprljenih od baklji, takozvanih "navijača" koji su na "večiti derbi" došli ne da bi gledali fudbal nego da bi se potukli.

Mnogo je verzija brutalnih događaja na južnoj tribini stadiona na Topčiderskom brdu. Policija je saopštila da je bilo i povređenih stranaca, što su tokom dana potvrdili i pojedini hrvatski mediji, ali i TV Partizan.

Evo i saopštenja navijačke grupe Grobari:

"Da se dalje ne bi širile dezinformacije Južna Tribina sada se oglašava.

Juče je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netače, zastave su stajale gde i ostale i nisu zapaljene. Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare".

Povezano

Sve vesti