Začikavaju! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Da li je moguće da se devojke stvarno okupljaju?

1
A- A A+

Vreme kada Bijonse nije bila samo Bijonse, već deo ženske grupe Destiny's Child, čini se kao prošli život ili paralelni univerzim, ali je ipak činjenica da je tako jedna od najuspešnijih pevačica na svetu započela put ka slavi koju ima danas.

Fanovi sada imaju "ludu" teoriju - na osnovu navodnih skrivenih poruka i znakova koje su pevačice ostavljale na društvenim mrežama, oni čvrsto veruju da to znači da će se Destiny's Child okupiti kako bi nastupile na američkom festivalu Koačela 2018. godine.

Dakle, ovo su "signali":

1. Bijonse (u bendu od 1990 - 2006.) je objavila sliku sebe na kojoj nosi AC/DC majicu, ali se vidi samo "DC" = Destiny's Child!

2. Mišel Vilijams (2000 - 2006) je fanove na društvenim mrežama podsetila da je bila deo grupe, tako što je objavila sliku na kojoj je u odeći u kojoj je poslednji put nastupila sa bendom na Super Boulu.

3. Originalna članica ove postave Latavija Roberson (1990 - 2000) se priključila takođe, tako što je svojim fanovima misteriozno rekla: "Ljudi, imam toliko toga da vam kažem".

4. I na kraju, Letoja Laket (1993 - 2000) je podelila sliku na kojoj su sve četiri iz davnih vremena dok su još nastupale.

Jedina koja se još nije oglasila je Keli Rouland (1990 - 2006)...

Ukoliko je ova teorija fanova tačna, Koačela bi bila odlično mesto za ponovno okupljanje, jer je Bijonse svakako zakazana kao izvođač nakon što je ove godine morala da otkaže nastup zbog rođenja blizanca.

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Sve vesti