• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za radno mesto investorima platimo oko 6.000 evra

Izvor MONDO/Fonet

U 2017. godini zaključeno je 19 ugovora sa investitorima o dodeli sredstava podsticaja, koji iznose 45,8 miliona evra. Ukupna investicuja po ovim ugovorima vredna je oko 155,5 miliona evra.

Plan je da se kroz realizaciju tih projekata otvori 7.500 radnih mesta, izjavio je načelnik Odeljenja za investicije u Ministarstvu privrede Branislav Pejčić.

Za radno mesto investorima platimo oko 6.000 evra, kažu u Ministarstvu privrede.

Vučić dobio Budu, plate će ZNAČAJNO rasti (FOTO)

Na konferenciji u organizaciji specijalizovanog ekonomskog portala Privredni.rs, Pejčić je rekao da su efekti dodele sredstava podsticaja višestruki, a analizirani rezultati sprovođenja politike podsticaja veoma pozitivni, i to, ne samo u odnosu na budžet i javne prihode, već i angažovanje domaćih kooperanata, primenu novih tehnologija, učešće u izvozu i, pre svega, u odnosu na novo zapošljavanje.

On je ukazao i da su unapređena politika podsticaja i investicioni ambijent uticali da se 27 investitora koji su već jednom ulagali odluče da ulažu opet, u nekim slučajevima i po nekoliko puta, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

00

Pa da bi mogli da kazete da cuvena kompanija dolazi kod vas i da ce tu otvoriti poslove morate da joj ponudite ponudu koja se ne odbija da joj pruzite jeftinu radnu snagu i da joj placate da bude tu da ne ode...

Oklopnik

Ovo je najveci promasaj.Pa nije fora da im se daju pare i jos da im se kaze ovde jeftina radna snaga 😂 to je ukopavanje x 2.Srbi da otvore nesto drzava odmah na grbaci al ovi sve povlastice tu je u pitanju dosta i manjih fabrika,onda dok ima tih para tu su...posle valjda dodju drugi isto uzmu te pare.Tako da je ovde najbolje biti stranac il ove manjine.

Bobbie

A Srbima da cak 150 000 a strancima samo 21 000, strasno.Zamislite sta sve Srbin moze da otvori sa 150000 dinara ma da bira jos i da mu ostane za unuke.A stranac mora da se muci sa tricavih 20 iljada eura, e vala tako i treba kad smo volovi.

special image