RATOVI ZVEZDA: Da li ste ih primetili?

Autor:

Evo ko se sve krije u novom "Star wars" filmu!

11
A- A A+

Dok film "Ratovi zvezda: Poslednji džedaji" osvaja blagajne širom sveta, oštrooki fanovi prebrojavaju poznate ličnosti koje možda niste primetili u filmu!

Luk Skajvoker, puta dva

Mark Hamil, odnosno Luk Skajvoker, pojavljuje se u DVE uloge – kao džedaja ste ga već videli, a čeka da fanovi "prepoznaju" njegovog drugog lika, pošto mu je samo pozajmio glas u sceni u kazinu.

Prinčevi Vilijam i Hari

Verovatno "gostovanje" o kojem se najviše priča! Britanski prinčevi posetili su set "Ratova zvezda"…

Izvor: YouTube

...i dozvoljeno im je da obuku kostime stormtrupera i pojave se u jednoj sceni.

Manekenka

Lili Koul, manekenka i glumica, pojavljuje se nakratko u sceni u kazinu, prepoznaćete je po neobičnoj frizuri…

Pop zvezda

Navodno, u istoj sceni sa prinčevima, stormtrupere igraju i glumac Tom Hardi, ali i član Take That, Geri Barlou.

Bye Swansea !

A post shared by Gary Barlow (@officialgarybarlow) on

Tomi iz "Trećeg kamena od Sunca"

Džozef Gordon-Levit pohvalio se da je jedan od samo dvoje glumaca koji su se pojavili u svakom filmu Rajana Džonsona. Svakom, dakle i ovom. "Tomi" iz hit serije devedesetih navodno pozajmljuje glas jednom CGI liku, odnosno prijavljuje nepropisno parkiranu letelicu…

Muž Dženifer Aniston

Džastin Teru je u gomili tekstova filmske štampe naveden kao "tajni" gost filma, što nema nikakvog smisla ako uzmemo u obzir da mu se u potpunosti vidi lice u sceni u kazinu. Ipak, neke je i to iznenadilo…

Pevačica koju nećete videti

Ne zato što su je baaaš dobro sakrili kostimom ili šminkom, već zato što je scena sa Eli Golding ipak isečena iz filma, ali će se možda pojaviti u nekom od DVD izdanja.

@isabelmarant for @lucylovebird birthday x

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Gospodarica Orlovog gnezda

Poremećena Lajza Erin iz "Igre prestola", odnosno glumica Kejt Diki, pojavljuje se na samom početku filma i razgovara sa generalom Haksom.

Izvor: YouTube

Od manjih likova iz "Igre prestola", pojavili su se Ralf Inson (jedan od Gvozdenrođenih) i Mark Luis Džons, ratnik-brđanin iz prve sezone serije.

Pas Keri Fišer

Slavna glumica preminula je po završetku snimanja filma, a njen obožavani pas Geri pojavljuje se za barom u jednoj sceni sa pobunjenicoma. Naravno, doteran tako da izgleda kao vanzemaljsko biće.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti