mondo.rs

Zabranila mužu da kupa ćerku: To nije OK

Autor:

Jedna žena razbesnela je mnoge na društvenim mrežama napisavši da njen suprug ne bi trebalo da kupa njihove devojčice jer "imaju različite delove tela". Šta mislite o tome?

Majka iz Australija objavila je na društvenim mrežama svoje mišljenje - da nije u redu da njen suprug kupa njihove ćerke.

"Suprug je ljut na mene zato što sam mu rekla da ne želim da kupa naše ćerkice. Jednostavno mi je neprijatno da to radi muškarac", glasilo je njeno obrazloženje.

"Rekla sam mu da nemam nikakav problem sa tim da kupam našeg sina, on je dečak. Samo mislim da bi majke trebalo da kupaju devojčice, a očevi sinove. Razlog je to što mame i ćerke imaju iste delove tela, a to važi za muškarce i dečake".

Žena je objasnila da je njenog supruga uvredilo njeno mišljenje, ali da je to jednostavno način na koji ona funkcioniše.

"Ljudi ovih dana preterano 'igraju na kartu uznemiravanja', ne želim ni na koji način da dam deci razlog da čak i pomisle na to", dodala je.

Njeno mišljenje je naišlo na odgovore drugih korisnika društvenih mreža, a većina nije bila saglasna sa njenim mišljenjem.

"Ne bi trebalo čak ni da pomisliš da svog partnera staviš u istu kategoriju sa pedofilima", jedan je od komentara, a drugi da je "tužno što je zabranila suprugu da kupa sopstvenu decu".

Jedan od njih potegao je i pitanje ovakvog razmišljanja u slučaju samohranog roditelja.

"A šta kada je reč o samohranim roditeljima? Oni ne trebalo da kupaju svoje sinove i kćeri da ih ne bi uznemiravali?".

Šta vi mislite o tome?

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.