Željko Joksimović - i ČETVRTI koncert!

Zbog velikog interesovanja za koncerte "Dva sveta", jedan od najpopularnijih muzičara sa ovog prostora Željko Joksimović zakazao je i četvrti termin u Centru "Sava" ovog decembra.

3
A- A A+
Željko Joksimović je trebalo da zakupi Centar "Sava" na mesec dana...

Posle dva uspešna koncerta "Dva sveta", kantautor je odlučio da svoju publiku počasti još jednim, trećim koncertom, koji će biti održan u četvrtak, 21. decembra. Ali, ni to nije bilo dovoljno.

Iz njegovog tima danas je saopšteno da će održati i četvrti koncert - 28. decembra, od 20 časova.

Pored pesama "Ne kuni me, ne ruži me majko", "Dva smo sveta različita", "Mišel", "Milimetar", "Neko te ima noćas" i brojnih drugih popularnih numera u sving aranžmanima, Joksimović je najavio i mnogobrojna iznenađenja i poklone.

"Zadovoljan sam što je publika zavolela 'Dva sveta' i što vlada ovoliko interesovanje za koncerte. Krenuli smo 1. decembra, koji je rasprodat nedeljama pred nastup, pa smo otvorili i drugi termin. Kada je i za taj koncert nestalo karata u jako brzom roku, odlučili smo se i za 21. decembar. Međutim, toliko smo dobili poruka, poziva i predloga za još jedan koncert, jer mnogi nisu stigli ranije da dođu do ulaznica, a neki su želeli ponovo da uživaju u specifičnoj atmosferi ovog projekta. Termin pred Novu godinu nam se idealno uklopio u ceo projekat, i uspeli smo da pronađemo još jedan slobodan dan u kalendaru za novo druženje", rekao je Joksimović.

Muzičar će imati čak osam koncerata širom regiona od 21. decembra do Nove godine.
"Navikao sam na takav ritam u ovom periodu godine, a trudim se da uživam u svakom momentu provedenom na bini. Biće koncerata za svačije ukuse, od 'Dva sveta' u Sava Centru, do nastupa u snežnom ambijentu na Jahorini. Radujem se tome", kaže Joksimović.

Povezano

Sve vesti