"Pljuvao" film, a sad se izvinjava!

Autor:

"Luk Skajvoker" nije bio zadovoljan načinom na koji je njegov lik prikazan u "Poslednjem džedaju", ali sada se kaje što je burno reagovao...

5
A- A A+

Glumac Mark Hamil je izneo određene kritike na račun filma "Star Wars: Poslednji džedaj" i načina na koji ga je režirao Rijan Džonson.

On je iskazao svoje nezadovoljstvo povodom toga kako je portretisan lik Luka Sjajvokera, pošto mu se tokom čitanja scenarija učinilo kao da je Luk "odustao od svega", i da smatra da to više nije "moj Luk Skajvoker", ali da je morao da radi ono što je Rijan tražio od njega kako bi "upotpunio celu priču".

Zbog njegovih navoda gde je tvrdio da su Rijan i on imali "fundamentalne razlike" u načinu na koji bi film trebalo da ide i da je srž problema bilo to što je Lukov lik i priča napisan tako da se uklopi u kraj filma, mnogi fanovi su njegove reči uzeli kao da dokaz da "Poslednji džedaj" nije pravi "Star Wars" film.

Međutim, Mark je na svom Twitter profilu onda poručio svima da su "kreativne nesuglasice česta pojava svakog projekta, ali obično ostaju privatne" i istakao da žali zbog toga što je jadno izneo kritike na račun filma i Rijana.

"Kajem se zbog toga što sam izneo sumnje i nesigurnosti u javnost. Kreativne nesuglasice su česta pojava svakog projekta, ali obično ostaju privatne. Sve tšo sam hteo je da napravim dobar film. Dobio sam i više od toga - Rijan Džonson je napravio SJAJAN film!", napisao je on uz hešteg "ponizni Hamil".

"Ovo nije moj Luk, ovo nije moja priča."

Iako su Hamilove kritike pomogle da se stvori određeno nezadovoljstvo fanova zbog ovog filma, "Star Wars: Poslednji džedaj" je ipak doživeo ogroman uspeh i zaradio 800 milion dolara širom sveta nakon samo nedelju dana prikazivanja.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti