Vojvodina čuva Rockova: Rušimo tradiciju!

Najbolji fudbaler "stare dame" u protekloj polusezoni Emil Rockov i definitivno ostaje na "Karađorđu".

9
A- A A+
Emil Rockov Foto: MONDO/Milutin Vujičić


Prvi veliki posao Vojvodine pred početak prelaznog roka.

Najbolji fudbaler "stare dame" prethodne jeseni, golman Emil Rockov (22), produžio je ugovor do 2021. godine uz povećanje plate.

Rečeno je da je za mladog čuvara mreže bilo zainteresovanih iz inostranstva, ali je odlučeno da novi trener Ilija Stolica, koji je promovisan u ponedeljak, u nastavku takmičarske godine ima sigurno rešenje među stativama.

"Hvala na velikom dogovoru koji smo sklopili i prevashodno koji ide meni u korist, ali ipokazuje moju lojalnost klubu. Želim da ostavim trag ovde! Voleo bih da rušim tradiciju Vojvodine i da sizifovski posao kad smo blizu vrha, a ne dostignemo ga, mi dostignemo i ostvarimo. Vojvodina je potcenjen klub, koliko god govorili da je veliki, mogućnosti su mnogo veće i voleo bih da mojim prezimenom na leđima i grbom na grudima - to i postignemo", poručio je nadahnuti Rockov koji je nakon toga dobio aplauz članova uprave.

Emil Rockov je za Vojvodinu debitovao u februaru ove godine kod trenera Dragana Ivanovića i od tada je standardan "kec".

Inače, kapiten Partizana Saša Ilić je u tradicionalnoj novogodišnjoj anketi "Večernjih novosti" u kojoj kapiteni timova biraju najbolji tim Superlige, za golmana izabrao baš Rockova.

Povezano

Sve vesti