Tek se rodili, a već su zvezde! (VIDEO)

Autor:

Ovo dvoje mališana moći će svima pričaju zanimljivost kad porastu - iako je između njih razlika tek nekoliko minuta, rođeni su u različitim godinama.

5
A- A A+

Svako ko ima brata blizanca ili sestru bliznakinju, zna da se kasnije u razgovoru uvek poteže argument "ja sam stariji/a pet minuta". U svakom slučaju, mali je broj blizanaca gde jedno od njih može da se pohvali da je stariji ili starija godinu dana.

Blizanci i polubraća istovremeno

Upravo takav slučaj desio se u Kaliforniji, kada je Marija Esperanca Flores Rios oko 19 časova 31. decembra otišla u porodilište. Ona je Hoakina rodila u 23:58 tog dana, a malenu Aitanu 16 minuta posle ponoći. Drugim rečima, dečak je rođen 2017, a devojčica 2018. godine.

Izvor: YouTube

Još jedna zanimljivost u ovoj priči je to što je Mariji termin bio 27. januara, a carski rez joj je bio zakazan za 10. januar. Zato je za nju bio šok kada je porođaj počeo na novogodišnje veče, ali izgleda da se bebama žurilo.

Blizanci različite boje kože

Srećom, obe bebe su dobro i već su postale zvezde jer su svi svetski mediji pisali o njima već njihovog prvog dana života.

Kao što možete da pretpostavite, Hoakin koji je rođen dva minuta pre ponoći je poslednja beba rođena 2017. u tom okrugu, a Aitana je prva beba rođena u 2018. godini.

Inače, šanse da blizanci budu rođeni u različitim godinama je jedan prema 60.000.

Povezano

Sve vesti