Kulturna sreda darovala preko 270 poklona

Autor:

Kako bi kroz savremene kanale komunikacije na inovativni način podržao kulturu i njene vrednosti, Telekom Srbija uveo je poseban dan na svom mts Facebook profilu – Kulturna sreda.

Kulturna sreda darovala preko 270 poklona Foto: mts

Svake srede, mts originalnim postovima i fotografijama najavljuje podelu nagrada i kroz objave podseća na činjenice i zanimljivosti koje se vezuju za najznačajnija ostvarenja istaknutih ličnosti, za institucije i projekte koji su dali nemerljiv doprinos oblasti kulture u našoj zemlji. Pored toga, mts je pojedine Kulturne srede posvetio i našim umetnicima predstavljajući njihove radove iz različitih oblasti.

Kulturna sreda najavljena je 8. marta, kada su naše poznate dame blogerke uživale u komičnoj,  ali i dirljivoj predstavi „Slavna Florens“ u Ateljeu 212. Pratioci mts profila su imali i dodatnu priliku da osvoje razne nagrade, poput karata za pozorišne predstave, koncerte, muzeje i druge manifestacije, ali i dela umetnika iz Srbije. Tokom godine podeljeno je 250 karata za različite kulturne manifestacije, 18 knjiga o Srbiji, Beogradu i našem velikom naučniku Nikoli Tesli i 11 grafika afirmisanih umetnika koji su tokom svoje karijere zabeležili uspehe u zemlji i inostranstvu, poput Milana Staševića, Milice Žarković, Lidije Antanasijević, Ivane Flegar, Vladimira Milanovića, Branislava Fotića i drugih.

Kulturna sreda će i u narednom periodu biti poseban dan za sve posetioce mts Facebook profila, koji će moći da postanu dobitnici vrednih dela i ulaznica za aktuelne kulturne događaje.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti