Glumio Betmena, sad kaže: Ne volim superheroje

Autor:

Mnogima je omiljeni Betmen, a o onom koji ga je zamenio kaže: "Ovaaaj, nisam ga još gledao, ali hoću". Ko je vama najbolji Betmen?

5
A- A A+

Kao što je mnogima Šon Koneri omiljeni Džejms Bond, tako je i Kristijan Bejl većini prva asosijacija na Betmena (igrali su ga i Majkl Kiton, Valk Kilmer, Džordž Kluni...).

Gledali smo ga kao Betmena u trilogiji Kristofera Nolana i zauvek je dobio status "superheroja". I ne samo to, ta filmska trilogija bila je najuspešnija i najlukrativnija u istoriji "Varner Brosa", zaradivši gotovo 2,5 milijarde dolara.

Ali, zanimljivo, Bejl uopšte nije ljubitelj takvih filmova!

"BETMEN" KOJI SLAVI PRAVOSLAVNI BOŽIĆ!

Glumac i miljenik žena, Kristijan Bejl, poznat po ulogama u filmovima "Betmen" i "Transformersi" jedna je od svetskih faca koji slavi pravoslavni Božić. On je primio pravoslavnu veru kada se oženio manekenkom srpskog porekla, Sibi Blažić. Ko sve od pznatih slavi pravoslavni Božić pogledajte OVDE

"Ljudi se iznenade kad to kažem, ne znam zašto. Nisam gledao nijedan film o 'Osvetnicima' (The Avengers) i slične. Čujem da su vrlo dobri, ali to mi je dovoljno, da čujem da su dobri", izjavio je Bejl za MTV.

ANKETA: Omiljeni superheroj

Kao starog Betmena pitali su ga i za mišljenje o novom Betmenu - Benu Afleku. Još jedan iznenađujući odgovor Kristijana Bejla:

"Nisam ga gledao. Da, zanima me. Zapravo, mog sina je veoma zanimalo da pogleda film, ali sam onda shvatio da je samo želeo da pogleda trejler i to je bilo to. A ja gledam uglavnom filmove koji zanimaju mog sina".

Ipak, dodao je da će pogledati film sa Aflekom kao Betmenom.

Bejl nije gledao film sa novim Betmenom, ali jeste dao savet svom kolegi.

Kada su se sreli jednom prilikom, Bejl je dao Afleku važan savet:

"Vidi, druže, najvažnije je da odelo (Betmena) ima zip. Dok sam snimao ta tri filma nisam mogao da pišam!".  

ANKETA: Ko je po vama najbolji Betmen?

Povezano

Sve vesti