Kladionica: SVAKI tiket dobitan!

Autor:

Svi građani Beograda koji su se kladili na to da li će prvorođena beba u 2018. godini biti dečak ili devojčica, ili čak blizanci, dobili su opkladu.

27
A- A A+


Meridian kladionice odlučile su, naime, da priznaju sve tikete kao dobitne, jer je bilo više novorođenih beba u novogodišnjoj noći, pa nisu znali kojeg je pola bila prva beba u 2018. godini.

"Zbog toga je kladionica Meridian odlučila da prizna sve tikete odigrane na ovu opkladu kao dobitne. Bez obzira na koju od mogućih opcija su se građani Srbije kladili, mogu da računaju da su u pravu I da je njihov tiket dobitan", poručuju iz Meridiana i dodaju da svi žele da beba bude što više, jer "deca su ukras sveta, bilo da su devojcice ili dečaci".

Ta kladionica je u naknadnom saopštenju precizirala da ova odluka važi samo za Beograd.

U svojoj ponudi, Meridian je imao nekoliko opklada za prvorođenu bebu u 2018. godini za nekoliko gradova u zemlji i regionu, ali je svuda osim u Beogradu situacija bila jasna, navodi se u saopštenju.

Tokom cele 2017 godine građani Srbije su mogli da se klade na pol bebe koja se prva rodi u 2018. godine, sve do 31. decembra 2017.

Mali darivao prve Beograđane u 2018.

Povezano

Sve vesti