"I Stonsi se tuku, što ne bi Alen i Tifa?"

Autor:

Šta se zaista dogodilo na dočeku Nove godine u Budvi? Da li su se Alen i Tifa "pošibali" ili ne?

0
A- A A+

Danima se polemiše o navodnom sukobu između pevača Bijelog Dugmeta - Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife, kada su "Vijesti" objavile da su se potukli nakon novogodišnjeg koncerta u Budvi.

Razlog? Alen je, tvrdio je ovaj medij, otpevao deo pesme namenjen Tifi i nastala je posle havarija...

Pevači su nakon incidenta kratko prokomentarisali da je u pitanju "smejurija", da bi sada producent koncerta u intervjuu "Slobodnoj Dalmaciji otkrio da je u pitanju "nameštena priča".

"Ništa nije bilo, to je smejurija. Ta priča je nameštena od nekih loših ljudi koji ne vole Bijelo dugme. Ne ulazim u to, ali najverovatnije je u pitanju rat nekih medija koji baš nisu naklonjeni ni Dugmetu ni našim koncertima", rekao je Alen Islamović, da bi sada njegove reči, donekle, potvrdio i izvršni producent turneje Adis Gojak.

"Išao je direktan prenos koncerta na crnogorskoj televiziji tako da su svi mogli videti produkciju na svetskom nivou, najbolju u regiji. I bio je fenomenalan, sve smo snimili, a što se tiče te neke tučnjave, ne znam ko je to video. Jedino su tu informaciju objavile podgoričke Vijesti. Nisu mogli nikakvu zamerku što se tiče produkcije i koncerta i onda su jedan mali, kako bih rekao 'problemčić', a to je da se Tifa prilikom silaska s pozornice malo okliznuo na stepenicama i gurnuo Alena, prokomentarisali kao tučnjavu".

Gojak je dodao i da su i Alen i Tifa demantovali da su se potukli, kao i da su posle koncerta sedeli zajedno, pili piće...

"To što se dogodilo, meni se događa sa ženom deset puta dnevno. Na kraju krajeva, ja samo kažem: Šta i da su se potukli? Stonsi se tuku iza pozornice, ali kada su na njoj funkcionišu kao najbolji bend na svetu".

Povezano

Sve vesti