Đuričić: Nisam više trener Radničkog

Autor:

Nišlije će pred početak zimskih priprema morati da potraže četvrtog šefa struke u sezoni 2017/18.

Đuričić: Nisam više trener Radničkog Foto: MN Press

Sezonu je na klupi niškog Radničkog počeo Austrijanac Peter Pakult, a na kratkotrajni angažman Ivana Jevića nadovezao se u oktobru Milan Đuričić.

Pod njegovim vođstvom je Radnički ostvario pet pobeda i osvojio 18 od mogućih 30 bodova u Superligi Srbije, ali to, iz sada nepoznatih razloga, nije bilo dovoljno da se saradnja nastavi i u prolećnom delu sezone.

Đuričić (56) je u petak preko društvenih mreža saopštio da je njegova misija u Nišu okončana.

"Nisam više trener Radničkog. Moram da kažem da sam proveo tri lepa meseca u Nišu. Osvojili smo rekordnih 39 bodova, a zauzeli smo treće mesto od kada sam ja preuzeo ekipu. Naravno da mislim da je to zasluga svih u klubu! Želim da se zahvalim igračima, sa kojima sam imao fantastičan odnos uvažavanja i obostranog poštovanja", napisao je Đuričić.

On se takođe zahvalio ljudima sa kojima je sarađivao, napomenuvši da je za direktora Slavka Gajina "čuo da je i on, nažalost, otišao" iz Radničkog.

"Zahvalio bih se i navijačima koji su prepoznali pozitivnu energiju i davali nam bezrezervnu podršku. Utakmice sa Čukaričkim i Radnikom su to veoma jasno pokazale. Jednostavno, uživao sam u Nišu i na tome vam veliko hvala".

Na sajtu Nišlija nema informacija kada će početi pripreme za prolećnu polusezonu, koju na "Čairu" otvaraju 17. februara protiv Bačke.

Povezano

Sve vesti