Zamenjen u svim scenama, osim u jednoj...

Autor:

Kevin Spejsi je "isečen" i zamenjen u filmu "Sav novac na svetu", ali su u jednoj sceni ipak morali da ga zadrže...

0
A- A A+

  Krajem novembra prošle godine reditelj Ridli Skot objavio je da je osramoćeni oskarovac Kevin Spejsi izbačen je iz njegovog novog filma "Sav novac na svetu", kao i da će njegovu ulogu "presnimiti" Kristofer Plamer (88), koji je sada otkrio da će se Spejsi ipak pojaviti u jednoj sceni.

"Sve moje scene su ponovo urađene, Mišel Vilijams i Mar Volberg su se vratili da urade svoje scene sa mnom ponovo, i promenili svoj performans. Ništa od Kevina nije istinski ostalo. Mislim da postoji jedan kadar samo s leđa koji je morao biti iskorišćen zbog određenog pokreta kamera", rekao je Plamer u intervjuu za "Radio 4".

Izbačen!

"Kuća od karata" je SRUŠENA

Spejsi je "šutnut" iz filma koji je već snimio kada su u javnost izbile optužbe da je seksualno zlostavljao nekoliko muškaraca, među njima i maloletnike.

Zbog ovih navoda, Ridli Skot je odlučio da sve snimi opet i umesto Spejsija, angažuje Plamera koji je navodno i bio original izbor za ulogu Dž. Pola Gotija, ostarelog tajkuna u filmu čija se radnja odvija sedamdesetih godina u Rimu.

ŠOK U HOLIVUDU - Spejsi pipao dete!

Film prati slučaj kidnapovanja Getijevog unuka, čiji su kidnaperi porodici poslali pramen kose, ali i njegovo odsečeno uvo, kako bi ih preplašili i ubedili da plate.

Plamer je u intervjuu takođe istakao da se nije dvoumio da prihvati ovu ulogu kao i da je namerno izbegao da pogleda bilo koju scenu snimljenu sa Spejsijem.

"Ne sećam se, valjda sam bio pijan"

"Nisam pratio njegove korake, i nisam želeo da vidim njegov performans, kao što ne bih hteo da vidim bilo kog drugog glumca kojeg bih eventualno menjao, jer nisam želeo da budem pod uticajem onoga kako je on radio. Uradio sam sve onako kako je napisano."

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti