Blade Runner: Da li nas očekuje nastavak?

Autor:

"Blade Runner 2049" možda nije poslednji nastavak priče o svetu u kome su dovedene do maksimimuma sve loše strane današnjice.

2
A- A A+


Iako film Denisa Vilneva “Blade Runner 2049”, u kome su glavne uloge poverene Harisonu Fordu i Rajanu Goslingu, nije ostvario očekivanu zaradu na bioskopskim blagajnama, poznati režiser i producent Ridli Skot kaže da ima ideju za nastavak.


“Ima tu još mnogo toga da se kaže. Imam neke ideje koje još treba razviti, ali sam siguran da možemo napraviti još jedan film”, kaže Skot.

Fanovima ovog filma preostaje da se nadaju da će režiser požuriti snimanje nastavka i da na njega neće čekati 35 godina (da, toliko je prošlo snimanja prvog filma!).

Nakon premijere filma “Blade Runner 2049”, Ridli Skot, koji ga je producirao, izjavio je da je predugačak, pa se nadamo će treće ostvarenje biti kraće.


I dok se ideja oko najnovijeg izdanja “kuva”, Ridli vredno radi na novom projektu “All the money in the world”, dramatizaciji priče o kidnapovanju Džona Pola Getija III i očajničkom pokušaju njegove majke Gejl da ubedi njegovog oca milijardera da plati otkup otmičarima.

Povezano

Sve vesti