Jelene Petošević 25. januara u Parobrodu

Autor:

Parobrod počinje novu 2018. godinu (a ujedno i svoju osmu sezonu rada i postojanja) koncertom Lady Jelene Petošević sa prijateljima i saradnicima 25. januara u 20.30 sati. Podsetite se MONDO intervjua sa njom!

0
A- A A+Devojka koja nas je nasmejala spotom u kojem na biciklu vozi veliki, srebrni penis, a u pesmi poručuje da se on loži na nju "jer ima nešto u glavi", nastupiće pred beogradskom publikom posle dužeg vremena.

Posle rasprodatog koncerta Bojane Vunturišević, beogradska Ustanova kulture Parobrod će ugostiti Jelenu Petošević, jednu od najzapaženijih ženskih kantautorska pojava nove muzičke scene u poslednjoj deceniji.

Intirigantna i duhovita, Jelena Petošević, interesantna je osoba ne samo zbog toga što svira instrument, već i što je i po vokaciji grafički animator, fotograf, ali pre svega majka malog Luke.

Znate je po hitovima "Nikola" ili "Slatka mala", a posle dužeg vremena Jelena će odžati unplugged koncert pred beogradskom publikom u klavir holu "Arsena Dedića" 25. januara (četvrtak) u 20.30 časova. Prodaja ulaznica počinje u Parobrodu od srede, 10. januara po ceni od 400 dinara.

AKO NE ZNATE KO JE JELENA, UPOZNAJTE JE KROZ MONDO TV PRILOG

Izvor: MONDO


"SLATKA MALA"

Izvor: YouTube


"NIKOLA"

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti