Ne znaš šta si radio s tinejdžerkom? (VIDEO)

Autor:

Dobitnik Zlatnog globusa o prozivkama da je zlostavljao tinejdžerke

0
A- A A+

Glumac Džejms Franko (39) je na meti optužbi od strane više žena, a neke od njih tvrde da je seksualno napastvovao čak i maloletna lica.

Franko je osvojio Zlatni globus za film "The Disaster artist" u nedelju uveče, a osim čestitki, na Twitteru su "pljuštale" i optužbe. Prva je istupila glumica koja je "prozvala" glumca jer je nosio bedž za porukom "Vreme je isteklo" protiv nasilja nad ženama u šoubiznis industriji.

Nasilnik? Napao fotografa!

"Super ti je bedž! Nego, sećaš se onda kada smo bili u kolima, a ti izvadio penis i pokušao da mi gurneš glavu ka njemu," napisala je glumica Vajolet Pejli.

"Ili onda kada si zvao moju maloletnu drugaricu da dođe u tvoju hotelsku sobu? Nakon što si već ranije bio uhvaćen u akciji sa tinejdžerkom," dodala je ona.

Gostujući u emisiji Stivena Kolberta Franko je odgovarao na pitanja vezana za zlostavljanje i sve negirao. Doduše, nekih stvari se ne seća...

"Ne znam zašto je to napisala, posle je obrisala tvit...", rekao je Franko, odmah nakon što je rekao da nije čitao poruke na Twitteru (prijatelji su mu rekli šta se piše).

"Ne sećam se šta se desilo s nama, pomagao sam joj oko predstave na Brodveju, super smo se provodili... ne znam zašto se naljutila na mene. A, ostale... slušajte, u životu se trudim da budem odgovoran za stvari koje sam uradio. Sve što ne valja kod mene ja menjam, ono što se piše na Twitteru nije tačno, ali ne želim ništa da demantujem na društvenim mrežama, jer mislim da je važno da žene imaju glas. Pre ga nisu imale", rekao je Franko.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti