Sekirama na "Ric": Ode četiri miliona evra! VIDEO

Autor:

Petorica pljačkaša, naoružani sekirama i vatrenim oružjem, opljačkala su čuveni hotel "Ric" u Parizu i ukrali nakit u vrednosti od četiri miliona evra.


U saopštenju policije navodi se da su trojica pljačkaša uhapšena i da je u toku potraga za preostalom dvojicom, koji su iz hotela pobegli na mopedima.

Prilikom pljačke niko nije povređen.

Komandir pariske policije na Twitteru se zahvalio policajcima na brzoj reakciji i hapšenju trojice pljačkaša. Očevici javljaju da je u području oko hotela i dalje veliki broj policajaca, prenosi BBC.

Izvor iz hotela navodi da su se pojedini gosti hotela sakrili u podrum, dok su pljačkaši, obučeni u sportska odela i sa skijaškim maskama, sekirama razbijali staklene kutije u kojima je izložen nakit, koji su ubacivali u torbe.

Izvor: youtube"Dok je pljačka bila u toku, mnogi gosti, koji su pili piće u baru, uplašili su se da bi ono što se dešava mogao da bude teroristički napad, ali je sve postalo jasnije kada je policija uhapsila neke od pljačkaša na licu mesta", rekao je izvor za "Dejli star".

Luksuzni hotel Ric nalazi se na trgu Place Vendome, u istorijskom pariskom prvom arondismanu, na desnoj obali reke Sene.

Povezano

Sve vesti