mondo.rs

"Odavno" razvedeni?

Autor:

Domaća štampa prenosi da se pevački par razveo još pre nekoliko meseci!

15
A- A A+

Pevači Darko Lazić i Ana Sević navodno su se razveli još pre dva meseca, već podelili i imovinu i dogovorili se o svim ostalim detaljima.

Par koji se venčao 2013. i ima kćerkicu Lorenu navodno je sporazumni razvod potpisao još krajem 2017, i po njemu će nekretnina na Košutnjaku i luksuzni džip pripasti pevačici i voditeljki.

Lazić je, prenosi "Kurir", zadržao samo kuću koja je u izgradnji u njegovom rodnom selu Brestač, a ubuduće će u Beogradu živeti kao podstanar.

"Informer" navodi da je zbog skandala sa navodnim šmrkanjem kokaina pevač bio pozvan na razgovor kod prvog čoveka "Granda", kuće koja ga je proslavila.

"Saša Popović ga je izgrdio jer drogiranje može da mu uništi život. Kritikovao ga je zbog razvoda, podsećao ga da ima dete, ali i da će mu takvo ponašanje uticati na posao i broj nastupa. Savetovao ga je da ode na odvikavanje," navodi izvor blizak Popoviću.

Pevač se još uvek nije oglasio povodom snimka na kojem konzumira beli prah, dok je njegov menadžer kratko rekao da se "svi sa estrade drogiraju, ali ne i Darko".

Povezano

Sve vesti