Savet Lejkersima: "Zapretite Lavaru trejdom sina!"

Autor:

Redži Miler ima konkretan predlog za Lejkerse...

1
A- A A+


Lavar Bol je odlučio da se obogati na sinovima, i uopšte "Big baller brendu", pa tako ne bira sredstva kako bi svoju decu "vinuo" u visine, pa mu tako nije strano ni "blamiranje" pred kamerama, poređenje sa najvećim košarkašima, ali čak ni kritikovanje trenera.

Treneri u Sjedinjenim Američkim Državama pobunili su se kada je ESPN dao prostor Lavaru Bolu da kritikuje šefa struke Lejkersa, Luka Voltona, za koga je rekao da "nema kontrolu".

Prvi koji su digli glas protiv "pažljivog oca" bili su Rik Karlajl i Sten Van Gandi, treneri Dalasa i Detroita, a očekivano na ovu temu progovorio je i nekadašnji košarkaš Redži Miler koji trenutno radi kao stručni konsultant na jednoj televiziji.

Kako zaustaviti Lavara Bola? Redži Miler ima predlog...

"Vreme je da Medžik Džonson, najveći košarkaš Lejkersa svih vremena, stavi tačku na ovu besmislenu priču", počeo je RedžI Miler priču o sadašnjem predsedniku "košarkaških operacija" Lejkersa Medžiku Džonsonu i objasnio šta bi on uradio na njegovom mestu: "Mogao bi da uništi Lavara samo da hoće. Mislim da bih mu je zapretio 'ako nastaviš da brbljaš - trejdovaćemo tvog sina!'".


Upravo je Lavar Bol insistirao na tome da će njegov sin Lonzo igrati jedino za L.A. Lejkerse (odbio razgovore sa drugim timovima) koji su ga i draftovali na prošlogodišnjem draftu.

Ipak, pitanje je da li bi ovakva vrsta pretnje imalo "utišala" Lavara Bola pošto je svojeglavi otac prethodno svoje mlađe sinove, Lianđela i Lamela, "poveo" u Litvaniju gde im je sredio profesionalni angažman sa Vitautasom nakon što ih je ispisao sa koledža, odnosno srednje škole.

Najstariji od braće Bol, drugi pik sa drafta 2017, ove godine igra solidno, ali ipak daleko od očekivanja koja je propisao njegov otac - 10 poena, 7,1 skok i 7,1 asistenciju beleži ovaj mladić u proseku, ali uz katastrofalan procenat šuta - 34,9%.

Povezano

Sve vesti