Bura na Internetu: "Sram te, bre, bilo!"

Glumac Mark Volberg je najplaćeniji glumac godine, sada je Internet otkrio i zašto i ljudi su besni!

5
A- A A+

Znate da je osramoćeni oskarovac Kevin Spejsi izbačen iz novog filma Ridlija Skota "Sav novac na svetu" i da je zamenio Kristofer Plamer.

Plamer je za ulogu tajkuna Dž. Pola Getija u filmu "Sav novac na svetu", čija se radnja odvija sedamdesetih godina u Rimu pokupio i nominaciju za Zlatni globus, ali nije bilo lako snimati sve Spejsijeve scene u kratkom roku. I ne, ne mislimo na Plamera koji je morao sve da snimi za osam dana... mislimo na ostatak ekipe Mišel Vilijams i Marka Volberga.

Izbačen!

USA Today objavila je da je Mark Volberg tražio milion i po dolara da ponovo snimi scene u kojima se pojavljuje sa Spejsijem.

Kad je reklamirao gaće... VIDEO

Ništa strašno za holivudske uslove i plate, zar ne? Pa, ako vam kažemo da su se ostali - među kojima i Mišel Vilijams i Ridli Skot odrekli honorara, zvuči bezobrazno, zar ne?

Koliko si zaradio?

Možda vi ne mislite tako, ali Twitter je "poludeo" i Marka Volberga nazvao prljavim oportunistom, jer se nije solidarisao sa idejom da Ridlija Skota da "ovde nema mesta zlostavljačima".

Izvor: YouTube

Mišel su istovremeno proglasili "kraljicom", jer je otkriveno da je rekla "uzmite moj honorar, uzmite moj godišnji odmor, samo da Ridli snimi svoj film". Ipak, studio je saopštio da su glumci i reditelj dobijali simboličnu dnevnicu - 80 dolara!

Pogledajte reakcije na Twitteru:

Povezano

Sve vesti