Zbogom Dejna Skali! (FOTO, ANKETA)

Autor:

Jedanaesta sezona i poslednja legendarnoj Dejni Skali - da li će je "samo ubiti" ili prestati s emitovanjem "Dosijea X"?

1
A- A A+

Pre nekoliko dana Twitter je izgoreo nakon što je emitovana prva epizoda jedanaeste sezone legendarne serije "Dosije X".

Iako su gledaoci bili šokirani saznanjem da je Dejnin i Molderov sin zapravo nije njihov sin, bili su ljuti i zbog činjenice da je "ova jadna Dejna istrpela popriličnu torturu u seriji".

"Ubili su joj mamu i sestru, dali joj rak, sada je i silovali... ko dopušta da se ovakva sr*nja dešavaju Dejni", glasio je samo jedan u moru Twittova podrške liku kojeg tumači Džilijen Anderson.

Sada je Džilijen potvrdila da napušta seriju, pa problema više neće biti...

"Ova sezona mi je poslednja", rekla je glumica i dodala da bi "želela da radi nove stvari u životu i karijeri". "Vreme je da okačim Skalin šešir. Gotova sam s tim delom karijere i ovo je kraj".


Još pre emitovanja nove sezone, šuškalo se da je ovo kraj ne samo za Džilijen, već i seriju. Fanovi se već "nadmeću" u pokušajima da pogode da li će ovo biti konačan kraj priče, ili će Skali "ubiti" pa će Molder morati sa drugim partnerom ili partnerkom, ili čak sam, da traga za istinom koja je "tamo negde".

Povezano

Sve vesti