Mladi "lavovi" pucaju od snage, Saša Ilić odlično

Autor:

Fudbaleri Partizana obavili lekarske preglede, a pojedini zadivili trenutnim fizičkim stanjem.

5
A- A A+

  Iza nas je mesec u kojem se, verovatno, najviše jede i prepušta čarima raznih đakonija, kojima odolevaju samo oni sa jakim karakterom.

Podvarak, sarme, pečenja, pihtije, ruska salata, kolači, česnice... Ređaju se slave i praznici kao na traci, a najčešća rečenica je: "Ma, uzmi još malo, ništa nisi jeo".

Fudbaleri Partizana su, poput mnogih svojih kolega, morali da ostanu disciplinovani i da odolevaju "ofanzivi" majki, tetaka i ostalim pripadnicama jačeg pola umešnim u kuhinjama.

Da li su u tome uspeli?

Sudeći prema testovima, koji su u prethodna dva dana prolazili igrači Partizana, reklo bi se da jesu.

Mlađi igrači "pucaju" od snage, a prema saznanjima MONDA, veteran Saša Ilić ima bolje rezultate nego prošle godine!

Testovi se, prema rečima kondicionog trenera Miše Filipovića, organizuju kako bi se videle zdravstvene i funkcionalne sposobnosti igrača.

Igračima se mere visina, težina, određuju im se količine masti i vode u telu, sprovodi se EKG merenje (u miru i pod opterećenjem)... Svi ti parametri služe stručnom štabu da organizuje trenažni proces.

"Mlađi uvek dođu spremni na pripreme, puni su motiva i kod njih su ti rezultati uvek veći", kaže Miša Filipović za TV Partizan, izdvojivši Luku Cucina, Danila Pantića, Armina Đerleka (takođe će ići na pripreme sa prvim timom).

Partizan počinje pripreme u petak. Ostaće u Beogradu do 24. januara, kada odlazi na Kipar, a povratak je planiran za 9. februar. 

Partizan testiraju Česi, Poljaci, Ukrajinci...

- PRELAZNI ROK -


Otišli su >>> (pročitajte OVDE)


Došli su >>> (pročitajte OVDE)


Ivica Iliev o Evertonu, Tavambi, idejama...

Povezano

Sve vesti