Drača: Ivanović je skup, a najbliža mu je Legija

Autor:

Potpredsednik Spartaka u izjavi prosleđenoj medijima ne pominje Partizan kao moguću destinaciju ponajboljeg igrača subotičkog tima.

Drača: Ivanović je skup, a najbliža mu je Legija Foto: MN Press

Đorđe Ivanović polako ali sigurno postaje zvezda zimskog prelaznog roka u Srbiji!

Najkorisniji igrač Superlige Srbije u 2017, ovih dana je najčešće dovođen u vezu sa Partizanom. TV Prva u četvrtak je čak objavila neke detalje budućeg transfera, ali su se Subotičani iste večeri obratili medijima zvaničnim putem i saopštili kako trenutno stoje stvari.

Zanimljivo je da se u izjavi potpredsednika FK Spartak Ždrepčeva krv, Gorana Drače, nigde ne pominje Partizan, tako da ovo formalno nije demanti pomenute vesti...

"Đorđe Ivanović sa našim klubom ima važeći ugovor, koji traje još jednu i po godinu, tako da nemamo potrebe da bilo gde žurimo. Osim Legije, čija je ponuda najozbiljnija, nama su se u proteklom periodu javila još dva kluba iz Poljske, dva iz Slovačke, po jedan iz Španije, Portugala i Belgije, kao i jedan broj klubova iz istočne Evrope. I svi su zainteresovani za Ivanovića", poručio je Drača.

TV Prva je kao iznos obeštećenja za Ivanovića navela 300.000 evra.

"Interesovanja je mnogo, ali ne žurimo. Tržišna cena ovog igrača je visoka i nije ni blizu onoga što se pominje po medijima. Veliko je pitanje da li srpski klubovi mogu da isprate tu cenu", zagonetan je Drača.

Drugi čovek Spartaka dodao je da je taj klub na putu da realizuje "tri ozbiljna transfera svojih igrača", čime će se u finansijskom smislu potpuno rasteretiti.

"Kada uzmemo u obzir postavljeni cilj, a to je plasman u Evropu, može da se dogodi da ne bude dalje prodaje igrača, jer bi svaka dalja prodaja mogla da naruši fizionomiju tima koji imamo. U svakom slučaju, igrači mogu da idu iz kluba uz našu saglasnost i uz odgovarajuću finansijsku ponudu".

Šta to konkretno znači u pogledu Đorđa Ivanovića?

"Sačekaćemo
nekoliko dana, sagledati pristigle ponude, u prvom redu ponudu Legije i nakon toga doneti najbolju odluku za naš klub. Prodaje igrača u bescenje neće biti", obećao je Goran Drača.

Povezano

Sve vesti