Drago mi je što sam opet s Marićem!

Autor:

Snežana Dakić angažovana je kao voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Happy. Kaže da joj teško pada rano ustajanje, ali da joj prijaju novi izazovi.

11
A- A A+

Voditeljka Snežana Dakić je u novinarstvu tačno 30 godine, a na televiziji pet godina manje. Prva je pokrenula kratku TV formu, koja je u isto vreme po sadržaju bila zabavna i informativna.

"Davne 1994. bila sam pred teškim zadatkom. Pokrenula sam emisiju 'U trendu', plus je veliki izazov bio prelazak sa BK TV na televiziju Pink, ali i probiti sadržaj koji je istovremeno zanimljiv i poučan, a ne skliznuti u kič. Srećom publika je to prepoznala i zahvalna sam joj na tome", kaže Dakićeva za "Alo".

Voditeljka kaže da je sa Happy televizijom bila u nekoj vrsti pregovora godinu dana, ali da je u to vreme imala previše obaveza kao glavna urednica "Ženske TV".

"Poziv me nije iznenadio jer je Happy trenutno najozbiljnija i najperspektivnija komercijalna televizija i to zahvaljujući jutarnjem i popodnevnom programu, ozbiljnim temama, značajnim gostima, a ponajviše profesionalcima koji taj deo programa osmišljavaju i vode", napominje Snežana.

Snežana je sa Milomirom Marićem, urednikom televizije sarađivala još na BK, ali se poznaju mnogo duže.

"Drago mi je da smo u istom  timu, jer volim da radim u sredini koja me podržava i podstiče".

milomir marić, pedja božić, peđa božić, frize, frizure, revija frizura, revija, Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Emisija "Dobro jutro Srbijo" traje četiri sata i Dakićeva na sve načine pokušava da osmisli program i ispuni ga zanimljivim sagovornicima.

Najlepša srpska TV lica (ANKETA)

"Tek nakon tri emisije sam shvatila koliko to nije lako, ali mislim da nam dobro ide i da je pravo vreme za promenu i lični razvoj. Nikad nisam bila ranoranilac, ali nakon 25 godina televizijske karijere, prija mi promena".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti