Slaću poznate u podrum!

Autor:

Voditeljka se pre godinu dana povukla s malih ekrana iz emisije "Sve za ljubav". Ipak, vraća se na TV Pink gde će voditi kviz "Ko je na vrhu".

3
A- A A+

Poznato televizijsko lice Katarina Šišmanović se pre godinu i po dana povukla sa malih ekrana iz emisije "Sve za ljubav". Sada se vratila na Pink s kvizom "Ko je na vrhu", koji vodi sa Milanom Kalinićem.

"Emisija 'Sve za ljubav' je zasigurno jedan od najlepših i najhumanijih projekata koji se ikada emitovao na našoj televiziji, ali i u regionu. Ja sam deset godina bila deo tima koji je radio na realizaciji. Menjali su se novinari, urednici, reditelji, producenti, a ja sam ostajala. Vreme je bilo za promene, jer sam se umorila i smatram da sam dala svoj maksimum i ostavila pečat", kaće Šišmanovićeva.

Ona je objasnila da se koncept kviza takav da u njemu učestvuju poznate ličnosti.

"U svakoj epizodi učestvuje njih troje. Za sada je ideja da samo poznati učestvuju, videćemo možda će se nešto kasnije promeniti. Svaki takmičar se nalazi u liftu koji ide do deset metara visine i za svaki tačan odgovor se ide nivo više, a ukupno ih ima pet do vrha. Tokom pet rundi takmičar mora tačno da odgovori na svako pitanje koako bi došao do najviše pozicije. Za jedan netačan odgovor  ide se u podrum, odnosno na početnu poziciju, tako da ako je neko došao do samog vrha, uopšte ne mora da znači da će sledećeg trenutka tu i ostati. Poenta je doći do vrha i tu ostati, jer onaj koji ostane na najvišoj poziciji, ide u finalnu rundu gde se sam bori za novčanu nagradu odgovarajući na pitanja u čemu je vremenski ograničen i menjajući liftove. Nagrada ide u humanitarne svrhe i to je najbitnije", objašnjava voditeljka.

Povezano

Sve vesti