Ova Nišlijka je prava srećnica (FOTO)

Autor:

Njen suprug Zoran Pavlović (65) kazao je da njegovu suprugu sreća prati, tako da će probati da ove godine učestvuju i u nekim nagradnim igrama.

5
A- A A+

Nišlijka Stana Pavlović (59) za sebe može reći da je "srećne ruke" jer je za dve godine izvukla dva zlatnika iz velike česnice koja se na Badnje veče po tradiciji lomi u porti Hrama Svetog cara Konstantina i carice Jelene u Nišu.


Česnica je ove godine bila teška oko sto kilograma, a prošle godine nešto manje, ali Stana je imala sreću da i ove i prošle godine dobije jedan od tri zlatnika."Bila je velika gužva, a suprug i ja smo sačekali da najpre sva deca oko nas dobiju parče česnice, pa smo tek onda uzeli jedno parče. Veći deo česnice dali smo snaji i unucima, a jedan manji smo uzeli suprug i ja", kazala je Stana za agenciju Beta.


Ona je rekla da su i ove i prošle godine suprug i ona delili parče česnice iz crkve i oba puta zlatnik je bio u njenom delu.

"Sreća me je pratila cele prošle godine. Bili su mi zdravi i živi svi u porodici, a imam petoro unučadi od sina i ćerke. Veselo je bilo često u kući, to je najveća sreća", izjavila je Stana.

Njen suprug Zoran Pavlović (65) kazao je da njegovu suprugu sreća prati, tako da će probati da ove godine učestvuju i u nekim nagradnim igrama.

Dodao je da su pre nekoliko godina dobili četiri od pet brojeva na lotou i to zato što je njegova supruga upisala četvrti broj po svom izboru.

"Prošle godine je u jednom danu izvukla zlatnik iz česnice, paricu u našoj česnici, večeru za dvoje i dve ulaznice za koncert koje su se delile preko lokalnih televizija", kazao je Zoran.


On je istakao da su se oboje radovali zlatniku izvučenom prošle godine, ali da je ove godine iznenađenje bilo još i veće.


"Ta sreća kada je pronašla zlatnik u parčetu česnice koje je jedva nešto veće od samog zlatnika teško da može da se opiše", rekao je Zoran.

Pavlovići su oba zlatnik koji je Stana izvukla poklonili položajnicima - prošle godine bilo je to najstarije dete njihovog sina, a ove godine bilo je to starije dete njihove ćerke.

-------------

Evo kako je izgledalo lomljenje česnice u Beogradu i ko je bio srećne ruke.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti