Uz NJIH ste se najviše smejali! (ANKETA)

Autor:

Više od pola miliona ljudi je učestvovalo u anketi i glasalo za "Prijatelje" kao najurnebesniju seriju ikada. Da li se slažete?

23
A- A A+

Da, šestoro prijatelja iz Njujorka, koje ste gledali šest, s reprizama i deset i petnaest... godina, pobedili su u anketi u kojoj se birao najbolji sitkom svih vremena.

Čendler, Džoi, Ros, Rejčel, Fibi i Monika pobedili su Sajnfeldovog Krejmera, Homera Simpsona, "Teoriju velikog praska"... sve!

Kako STVARNO zvuči Dženis? VIDEO

Prema najnovijoj listi najboljih humorističnih serija svih vremena, serija "Prijatelji" odnela je ubedljivu pobedu.

Izvor: YouTube

Serija je emitovana od 1994. do 2000. godine, snimljeno je 234 epizode u deset sezona i to nije sve - skoro dve decenije kasnije i dalje pamtimo da je svet poludeo za frizurom kakvu je nosila Rejčel i i dalje imamo potrebu da izgovorimo "How you doin'" svaki put kada ugledamo Meta Leblanka u "Top Gear-u".

džoi met Foto: MONDO

"Prijatelji" su u anketi sajta Ranker osvojili više od pola miliona glasova i tako se našli na prvom mestu. Možda niste ubeđeni, pa ćemo vas pitati da li smatrate da su drugoplasirana, trećeplasirana... serije bolje. (Samo da kažemo, serija "MASH" je na osmom, "Svi vole Rejmonda" desetom, a "Dva i po muškarca" na 31. mestu!)

Podsetite se i ovih serija:

Izvor: YouTube

"Cheers"

Izvor: YouTube

Simpsonovi

Izvor: YouTube

Teorija velikog praska

Izvor: YouTube

Na drugom mestu je serija "Sajnfeld", trećem "Simpsonovi", četvrtom "Kafić Uzdravlje" i petom "Teorija velikog praska".

Šta vi kažete?


Povezano

Sve vesti