Karićeva stranka izlazi na izbore sa SNS

Autor:

Pokret Snaga Srbije -BK i Srpska napredna stranka će i na beogradske izbore ići zajedno, dogovoreno je na današnjem sastanku funkcionera dve stranke, saopštio je PSS.

127
A- A A+
bogoljub karić Foto: Mondo/Goran Sivački


Prema rečima lidera PS S, Bogoljuba Karića stranka će učestvovati na zajedničkoj listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd", jer je vladajuća koalicija, predvođena liderom SNS i predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ostvarila ogromne političke i ekonomske rezultate u Beogradu i Srbiji.

SPS na BG izbore odvojeno od SNS!

Te rezultate, kaže Karić, građani mogu da vide na svakom koraku, a takvom politikom su postavljeni temelji da Beograd danas postane ogromno gradilište, da dugovi grada budu smanjeni za 700 miliona evra, da turisti iz svih krajeva sveta masovno dolaze u Beograd.

Ko su nestranačke ličnosti na listi SNS za Beograd

"Naš zajednički cilj je da Novi Beograd postane Vol Strit ovog dela Evrope, finansijski i berzanski centar regiona. Da se izgradnjom jeftinih stanova omogući da i siromašniji građani dođu do svog krova nad glavom, a da se od Beograda do Mladenovca zasade šarene plantaže voća i povrća i iskoristi ogromni potencijal u sektoru pojloprivrede", navodi Karić.

Kako se navodi u saopštenju, koalicija dve stranke je odlično funkcionisala od parlamnentarnih izbora 2012. godine.

Povezano

Sve vesti