"Jadno i dostojno prezira" (FOTO, VIDEO)

Autor:

Frka zbog serije!

0
A- A A+

Manje od nedelju dana deli nas od svetske premijere serije "Američka priča o zločinu: Ubistvo Versaćea", a sada je porodica pokojnog modnog maga oštro kritikovala produkciju.

Porodica Versaće oglasila se saopštenjem u kojem ne štedi "otrovne strelice" na račun produkcije, ali i autorke knjige "Vulgarne usluge" na kojoj je serija zasnovana.

"Produkcija je seriju zasnovala na knjizi Morin Ort, prepunoj tračeva i nagađanja. Ona od porodice nikada nije dobila nikakve informacije i samim time nema prava da iznosi tvrdnje o Đanijevom privatnom životu. Umesto da se drži istine, napravila je senzacionalističku priču prepunu rekla-kazala kontradiktornosti," navodi porodica Versaće.

"Mi kao članovi porodice bili smo u najbližoj poziciji iz koje smo mogli da podelimo sa javnošću informacije. Umesto toga, Ortova priznaje da je razgovarala sa raznim ljudima čije su izjave u sukobu sa istinom, ponekad i sa zakonom."

"Đani Versaće bio je hrabar i iskren čovek, koji se vredno bavio i humanitarnim radom. Od svih mogućih priča iz njegovog života, jadno je i dostojno prezira odabrati iskrivljenu i lažnu priču Morin Ort," zaključuje porodica.

Glavne uloge u seriji, koja je nedavno imala ekskluzivnu premijeru u Americi a na male ekrane stiže 19. januara, tumače Penelope Kruz, Riki Martin, Edgar Ramirez, Daren Kris i drugi.

Pogledajte fotografije sa premijere!

Evo i trejlera serije!

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti