mondo.rs

Partizan odbio Amere za Miletića

Autor:

Partizan odbio dobru ponudu za štopera Nemanju Miletića. On kaže: "Imponuje mi to, klub ima viziju o mojoj karijeri".

13
A- A A+
Nemanja Miletić Foto: MN Press

"Za svakog igrača Partizana imamo ponude. Tako smo odbili jednu za štopera, jer nije na prodaju. Sada smo u mogućnosti da za neke igrače kažemo 'ne'. Ponuda je bila više nego što smo očekivali, ali ne bih da vam kažem koliko", izjavio je poslovni direktor Partizana Miloš Vazura u petak novinarima.

Ta ponuda bila je za 27-godišnjeg štopera Nemanju Miletića, koji je krajem juna prošle godine došao u Partizan iz belgijskog Vesterloa za 350.000 evra.

Miletić je jedan od standardnih i pouzdanijih igrača u ekipi Miroslava Đukića i svojim iskustvom doprinosi stabilnosti zadnje linije tima.

Kaže da je bio upoznat sa ponudom američkog Orlanda.

"Naravno da mi imponuje tako nešto. Klub ima viziju u kojem pravcu treba da se razvija moja karijera i shodno tome siguran sam da će letnji prelazni rok biti još interesantniji, kako u sportskom, tako i u finansijskom smilu. Preduslov su, naravno, moje dobre igre i igra tima", kaže Miletić za MONDO.

Dodaje da mu je "lepo u Partizanu" i da je "srećan".

"Momci su sjajni, stekao sam mnoge prijatelje i siguran sam ćemo nastaviti odličan serijal na sva tri fronta", dodaje štoper crno-belih.

Everton Luiz sve bliži Italiji

SVE O PRELAZNOM ROKU U PARTIZANU!

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.