Svađa "napucane nesrećnice i dobrodržeće bakice"

Autor:

Popularna beogradska glumica, balerina, spisateljica i voditeljka optužila nekadašnju urednicu "Ženska TV" i novinarku da je vršila mobing nad njom.

8
A- A A+

Jelena Tinska napisala je na Facebooku da je Snežana Dakić zlostavljala i vršila mobig nad njom dok je bila urednica na Ženskoj televiziji.

Šta ti vredi botoks ako ti iz očiju viri baba?

"Svakodnevno sam, kao i ostali saradnici, trpeli mobig, uvredljiva pisma i omaložavanje od napucane nesrećenice Snežane, koja je kraljica selfija i isticanja svojih sisa i nogu, za kojim po vlastitom samoreklamiranju otkida muški rod".

Na ove optužbe se odmah potom javila i Snežana.

"Njene uvrede su neosnovane, podnela bih krivičnu prijavu, ali neću iz humanih razloga. Naivano sam verovala da je dobronamerna i dobrodržeća baka, koja može biti uzor ženama u trećem dobu. Pogrešila sam, a istine radi, uređivanje programa i kritika na račun nečijeg rada nije mobing. Ona se nije dovoljno priremala za teme emisije, odbijala da radi ono zbog čega je angažovana. Njene emisije su bile dosadne, nije poštovala uređivačku politiku i stav kolegijuma. Ako bolje pogledate, to je komentar frustrirane žene čije je vreme prošlo".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti