Doček: Izmene prevoza, ukidaju se neke linije

Zbog organizacije dočeka Srpske Nove Godine od 18 sati menjaju se trase gradskog prevoza.

1
A- A A+

Večerašnji doček srpske Nove godine ispred Opštine Zvezdara, gde će koncert održati Dženan Lončarević i "Miligram" bend, izmeniće linije javnog gradskog prevoza već od 18 sati.

Vozila ne mogu da se kreću Bulevarom kralja Aleksandra - od Golsvortijeve do Pop Stojanove i Tršćanske, a saobraćaj će se usmeravati na okolne ulice.

Srpska Nova godina: Kako se čeka, šta se jede...

Neprohodne će biti i Sinđelićeva, od raskrsnice sa Mileševskom, Kraljice Marije od ugla sa Čelopečkom ulicom, Mlatišumina i Ulica Ćirila i Metodija od ugla sa Zahumskom do Beogradske poslovne škole, pišu "Novosti".

Tramvajska linija 6 se privremeno ukida, dok će linija 5 do Tašmajdana saobraćati ulicama Cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta, do Vukovog spomenika i Tašmajdana.

Tramvaji 7 i 14 će u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bulevar kralja Aleksandra i Ruzveltove umesto do terminusa Ustanička saobraćati do terminusa Omladinski stadion.

AUTOBUSI

Linija EKO 1 se ukida.

Na relaciji Vukov spomenik - Ustanička saobraćaće autobus 6 A i to trasom: Ruzveltova, Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeva, Dimitrija Tucovića, Batutova, Bulevar kralja Aleksandra.

Vozila 32 i 66 će sa periferije voziti do Omladinskog stadiona. Autobusi 25, 25 P i 26 će u smeru ka gradu voziti ulicama Maksima Gorkog, Krunskom, Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra.

I noćne linije koje saobraćaju ovim bulevarom kretaće se delimično izmenjenom trasom.

PROHODNE ULICE

Golsvortijeva

Pop Stojanova

Tršćanska

Sredačka i Vojvode Šupljikca

Marka Oreškovića

Đuke Dinića

Braće Krsmanović

Jagićeva

Povezano

Sve vesti