Progovorila bivša ljubavnica!

Autor:

Bivša devojka Luisa Hamiltona o "trojkama", WC-u i debljini

12
A- A A+

Veronika Vale je manekenka iz Portorika koja je imala tu čast (ili nesreću) da bude devojka Luisa Hamiltona.

Par je bio u vezi tri meseca i za ta tri meseca se nagledala i naslušala svega... a onda to podelila s medijima.

"Naglo je menjao raspoloženje. Bio je dobar, a onda bi dao otkaz pilotu privatnog aviona, jer je koristio njegov toalet. Jednom se izdrao na mene jer sam koristila pogrešan WC u njegovoj kući. Vikao je zašto sam bila u kupatilu pored kuhinje umesto onom u gostinskoj sobi, a onda me pitao i ŠTA sam radila unutra", ispričala je Veronika medijima, prenosi "Dejli Mejl".

Veronika je otkrila da ju je Luis "startovao na Instagramu" i da je poslao svoj avion po nju kako bi mu se pridružila na Barbadosu. Uplovili su u romansu tokom koje je prisustvovala trenutku i kada je bivšu devojku Krisa Brauna Karueče Tran pitao da li bi imala trojku s njim i još jednom devojkom. Odbila ga je.

"Bili smo zajedno tri meseca, i videla sam kakav je. Jednom prilikom smo bili u velikom društvu i stigla je hrana. Kada je konobar stavio tanjir ispred mene, on je rekao: 'Bože, tako si debela, vidi na šta ličiš'. Bilo me je sramota pred svim tim ljudima. Ubrzo sam ga ostavila, jer sam shvatila da me samo koristi za seks".

Ona je otkrila i da je raskinuo s Nikol, jer nije želeo da se ženi, kao i da ju je nazivao svakavim pogrdnim imenima.

Pogledajte Veroniku još jednom:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti